pátek 20. března 2015

STTI'15 - Současné trendy teoretické informatiky


Organizátor, program, místo konání, konferenční poplatek
Konferenci pořádá Centrum excelence - Institut teoretické informatiky (CE-ITI). a Informatický ústav Univerzity Karlovy (IÚUK) v Praze. Konference se koná v budově Matematicko-fyzikální fakulty UK v Praze na Malostranském náměstí. Program bude tvořen hlavní přednáškou význačné české nebo slovenské osobnosti světové teoretické informatiky a krátkými přednáškami mladých českých a slovenských vědců. Jednacími jazyky jsou čeština a slovenština. Konference bude ukončena v brzkých odpoledních hodinách dne 27. června, abychom umožnili účastníkům bezproblémový odjezd domů.

Za účast na konferenci se nevybírá žádný poplatek. Mimopražským účastníkům, kteří nebyli na konferenci pozváni přednést příspěvek, se v případě zájmu pokusíme zajistit vhodné ubytování.

Hlavní přednáška
Hlavní přednášku přislíbil přednést Stanislav Živný, University of Oxford.

Důležitá data
31. března 2015 - registrace přednášejících, termín pro zaslání abstraktů příspěvků
30. dubna 2015 - registrace ostatních účastníků
26.-27. června 2015 - konference STTI'15

Registrace
Účastníci konference, kteří nemají na konferenci příspěvek, se mohou zaregistrovat zasláním e-mailu na adresu stti@iuuk.mff.cuni.cz do 30. dubna 2015 (za účast na konferenci se nevybírá žádný poplatek). Omezenému množství účastníků můžeme zajistit ubytování v Praze na dobu konference v ceně do 1000 Kč za noc.

[odkaz]

Žádné komentáře:

Okomentovat